Startklare Accu’s Batterijen

5 dec

Startklare Accu’s Batterijen

zowel origineel Varta en Exide en onze eigen voordelige a kwaliteit Requal start accu’s van vooraanstaande Accu fabrikanten kunnen wij direct uit voorraad leveren.

 

wel te verstaan de Calcium Calcium accu’s onderhoudsvrij

Gel batterijen deze worden vaak vervangen door AGM batterijen.

semi/tractie batterijen

AGM Batterijen (start-stop)

 

Produkt info :

al onze geleverde Accu’s worden van te voren geladen welke de levensduur te goede komen een door ons vooraf geladen accu overleeft regelmatig de zes jaar wat absoluut geen uitzondering bij ons is.

Bij eventuele twijfel kunt u dan ook uw accu en uw laadsysteem met ons midtronic diagnose tool laten testen.  Ook beschikken wij over een resetter betreffende de Start stop batterijen welke na plaatsing van een nieuwe AGM batterij beslist moet worden gedaan, daar een AGM batterij aan een cyclusleven onderhevig is.

Dit houdt in dat na een aantal cycli de batterij als zijnde aan het einde van zijn levensduur is dit wordt aangegeven als zijnde een foutcode op het dashboard dit wordt dan aangegeven als zijnde vervang uw accu.

U kunt eigenlijk heel eenvoudig zien of uw auto uitgerust is met een start stop batterij vaak is er dan boven op de accu een zgn QR code (blokjescode)  geplaatst.

Mocht u vragen hebben betreffende de nieuwe accu technologie kunt u ons altijd tot ons verkoopteam wenden.

 

 

 

 

 

 

About Author

Leave a Comment