Kentekenplaten

Wij produceren standaard Kentekenplaten en de zogenaamde luxe kentekenplaten met de dikke letters. Naast kentekenplaten voor personenauto’s en bedrijfswagens, produceren wij de vierkante plaat, de langgroene handelaarskentekenplaat en de blauwe taxikentekenplaat is bij ons geen uitzondering.

Kiest u ook voor Wind Automaterialen?

KENTEKENPLATEN

Daarnaast leveren wij de speciale Amerikaanse kentekenplaat en de oude blauwe plaat voor historische voertuigen van vóór 1 januari 1978.

Sinds de invoering van de Gaik kentekenplaat systeem in het jaar 2000, zijn wij begonnen met het fabriceren van deze kentekenplaten. Wij zijn vanaf het begin RDW erkend fabrikant van nummerplaten.

kentekenplaten 20 groen lang HA 00 00 250 pix kentekenplaten 04 geel lang dc2 EF RP 10 250 pix kentekenplaten 01 geel 18.2 EFRP10 190 pix kentekenplaten 47 oud blauw EF 10 20 250 pix kentekenplaten witte plaat aanhanger kentekenplaten 45 blauw lang dc2 TA XI 01 250 pix kentekenplaten 26 wit lang mnd 12 EF RP 10 250 pix

Meer informatie over Soorten kentekenplaten.

 

GAIK-kentekenplaten bij Automaterialen

Tot februari 2000 waren kenteken platen bij elke (auto)handelaar te koop waardoor het voor criminelen relatief eenvoudig was om aan valse kentekenplaten te komen.
Om dit soort fraude tegen te gaan heeft de Nederlandse regering in 2000 het Gecontroleerde Afgifte en Inname van Kentekenplaten-systeem (GAIK) ingevoerd voor alle platen die vanaf 1978 (sidecode 4) zijn uitgegeven. Al deze platen worden vervangen door een GAIK-kentekenplaat. Anders dan bij het oude systeem wordt er bij GAIK van elke kentekenplaat geregistreerd wanneer deze is uitgereikt en waar de kentekenplaat is gemaakt. Bovendien staat in elke kentekenplaat een unieke code geponst en wordt in het kentekenbewijs met een droogstempel aangegeven dat er een GAIK-kentekenplaat is uitgereikt.

1e afgifte kentekenplaten:

Bij het bestellen van nieuwe kentekenplaten voor eerste afgifte houdt dan uw nieuwe kenteken nummer voorhanden de meldcode het documentnummer  en uw rijbewijsnummer bij de hand, voor een snelle bestelling van uw nieuwe kentekenplaten. Voor voertuigen welke geregistreerd staan in de bedrijfsvoorraad is geen documentnummer nodig maar een plaatafgiftecode onder vermelding van bedrijfsnummer en pasnummer.

Montage:

E.V.T. voor bevestiging steunplaten hebben wij verschillende types voorhanden om uw nieuwe kentekenplaten professioneel op uw auto te monteren ons verkoopteam laat u deze dan ook graag zien.

Bij vervanging van uw kentekenplaten:

Ter vervanging zijn wij uw kentekennummer en oude laminaat nummers nodig houdt deze bij de hand dit is de 10 cijferige code links onder in uw nummerplaat naast het blauwe EU vlak. Houdt de meldcode en uw documentnummer vermeld op de kentekencard bij de hand dit voor een snelle bestelling en aanvraag van uw kentekenplaten, daarna is fabricage van uw nieuwe kentekenplaten slechts een feit.

Bij vermissing of diefstal kentekenplaten:

Doe altijd aangifte bij politie!!!!!!!!!!!  dit kan digitaal bij www.politie.nl

Houdt uw kentekennummer voorhanden alsmede uw documentnummer en de meldcode deze staan vermeld op uw kentekencard alsmede uw rijbewijsnummer, geef de ophoogcode 1,2,3 tuseen de eerste 2 letter cijfercombinaties door na het verwerken van deze gegevens kunnen wij uw nieuwe kentekenplaten fabriceren.

 

Wij leveren auto-onderdelen en aanverwante producten. Wij doen al jaren zaken met Europese inkooporganisaties waarvan wij de topmerken van O.E.M ( Origineel, Eerste, Montage) kwaliteit kunnen betrekken. We kunnen hierdoor een gigantische inkoopvolume bewerkstelligen.

Scherp bedongen inkoopcondities

Wij kunnen onze scherp bedongen inkoopcondities terugspelen aan onze klanten wat uiteraard weer resulteert in een betere inkoop voor de automobilist.

Ruim assortiment auto-onderdelen

Ons ruime assortiment bestaat uit heel veel auto-onderdelen. Ca. 65000 verschillende producten leveren we uit voorraad waaronder ook

  • Autobanden
  • Kentekenplaten
  • Autolakken
    Wij beschikken over een eigen mengmachine. De autolakken kunt u door ons laten mengen en eventueel afpersen in spuitbussen.

Daarnaast leveren wij alle aanverwante producen in op of aan de werkplaats Van autolak tot zeem en van schroevendraaier tot hefbrug.

Al meer dan 25 jaar geleden is Jan de zaak begonnen, er is veel veranderd. Maar Jan is zelf nog altijd de drijvende kracht achter zijn bedrijf. Zijn netwerk in de regionale automotive branche is zijn grote kracht. Samen met zijn team voorziet hij zijn trouwe klanten dagelijks van alle benodigdheden in de garage.