Over ons Auto-onderdelen

Kiest u ook voor Wind Automaterialen?

Over Wind Automaterialen en auto-onderdelen

Wind automaterialen, werkplaatsprodukten en auto-onderdelen is al meer dan 25 jaar een begrip in de oostelijke regio. Jan Wind richtte in 1989 het bedrijf op en begon met de verkoop van poetsdoeken langs garages en andere werkplaatsen. Al snel kwam daar een schroevendraaier en een bus poetsproduct bij. De bestelwagen maakte al snel plaats voor een bus wat later in 1993 een grote vrachtauto werd. De verkoop van gereedschappen en poets-produkten gingen gestaag door. We zijn sinds 1997 gevestigd in ons huidige pand aan de twentelaan 12-14.
Wij leveren auto-onderdelen en aanverwante producten. Wij doen al jaren zaken met Europese inkooporganisaties waarvan wij de topmerken van O.E.M ( Origineel, Eerste, Montage) kwaliteit kunnen betrekken. We kunnen hierdoor een gigantische inkoopvolume bewerkstelligen.

Scherp bedongen inkoopcondities

Wij kunnen onze scherp bedongen inkoopcondities terugspelen aan onze klanten wat uiteraard weer resulteert in een betere inkoop voor de automobilist.

Auto-onderdelen ruim assortiment

Ons ruime assortiment auto-onderdelen bestaat uit heel veel OEM origineel eerste montage auto-onderdelen. Ca. 65000 verschillende producten leveren we uit voorraad waaronder ook

  • Autobanden
  • Kentekenplaten
  • Autolakken
    Wij beschikken over een eigen mengmachine. De autolakken kunt u door ons laten mengen en eventueel afpersen in spuitbussen.

Daarnaast leveren wij alle aanverwante producen in op of aan de werkplaats Van autolak tot zeem en van schroevendraaier tot hefbrug.

Al meer dan 25 jaar geleden is Jan de zaak begonnen, er is veel veranderd. Maar Jan is zelf nog altijd de drijvende kracht achter zijn bedrijf. Zijn netwerk in de regionale automotive branche is zijn grote kracht. Samen met zijn team voorziet hij zijn trouwe klanten dagelijks van alle benodigdheden in de garage.