Autolakken

Kiest u ook voor Wind Automaterialen?

AUTOLAKKEN

Ons gekwalificeerd personeel is uitstekend in staat om middels de juiste kleurcode van het object middels de door onze lakfabrikant aangeleverde kleurrecept, autolakken te bereiden die naadloos qua kleur aansluit bij uw te spuiten object.

spuitbussen-in-elke-gewenste-kleur

Scherp bedongen inkoopcondities

Wij kunnen onze scherp bedongen inkoopcondities terugspelen aan onze klanten wat uiteraard weer resulteert in een betere inkoop voor de automobilist.

Ruim assortiment auto-onderdelen

Ons ruime assortiment bestaat uit heel veel auto-onderdelen. Ca. 65000 verschillende producten leveren we uit voorraad waaronder ook

  • Autobanden
  • Kentekenplaten
  • Autolakken
    Wij beschikken over een eigen mengmachine. De autolakken kunt u door ons laten mengen en eventueel afpersen in spuitbussen.

Daarnaast leveren wij alle aanverwante producen in op of aan de werkplaats Van autolak tot zeem en van schroevendraaier tot hefbrug.

Al meer dan 25 jaar geleden is Jan de zaak begonnen, er is veel veranderd. Maar Jan is zelf nog altijd de drijvende kracht achter zijn bedrijf. Zijn netwerk in de regionale automotive branche is zijn grote kracht. Samen met zijn team voorziet hij zijn trouwe klanten dagelijks van alle benodigdheden in de garage.